EKDROMH STH SANDORINI IPA LASITHIOY



          ΘΕΜΑ:    Εκδρομή στην νήσο Σαντορίνη της Δ.Ε.Α. Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου.


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν αιτημάτων των μελών μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών/ Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου διοργανώνει εκδρομή στην νήσο Σαντορίνη την Παρασκευή  30 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Η μετάβαση μας θα πραγματοποιηθεί με το καράβι της Hellenic Seaways από το λιμάνι του Ηρακλείου (αναχώρηση  09.00 άφιξη στη Σαντορίνη 10.45) και την Κυριακή με την ίδια εταιρεία (αναχώρηση 17.25 άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου 18.50).

Η διαμονή μας θα γίνει στο Lodos hotel στο χωριό στο χωριό Καρτεράδο (απέχει 500 μέτρα από τα Φηρά)
Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα 120 ευρώ ( αφορά 2κλινο δωμάτιο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια).
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής  3κλινου δωματίου με επιβάρυνση 30 ευρώ.

Για αυτοκίνητα το εισιτήριο στη Hellenic Seaways ανέρχεται στα 81 ευρώ (και για τα δύο δρομολόγια).
Για ανήλικα έως 10 ετών η τιμή είναι 62 ευρώ ( αφορά μόνο τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, για την διαμονή εμπίπτει στην προσφορά για 3κλινο)

Προσφορές για την εκδρομή μόνο για τα μέλη της IPA 
-Ενοικίαση Ι.Χ.Ε. τύπου Micra 60 ευρώ για τις 2 ημέρες με δυνατότητα παραλαβής από το λιμένα Θηρών κατά την άφιξη μας και παράδοση 15.00 την ημέρα της αναχώρησης.
-Ενοικίαση 150cc μοτοσικλέτας 34 ευρώ για 2 ημέρες  με δυνατότητα παραλαβής από το λιμένα Θηρών κατά την άφιξη μας και παράδοση 15.00 την ημέρα της αναχώρησης.
-Έκπτωση στα μέλη της εκδρομής  20%  στην ταβέρνα “Κελάρι” πλησίον του ξενοδοχείου με την επίδειξη της ταυτότητας.

Ο ανώτατος αριθμός των συμμετεχόντων είναι 30 άτομα και η καταληπτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι 30 Αυγούστου υποχρεωτικά με την καταβολή του 50% του κόστους συμμετοχής ανά συμμετέχοντα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες στον Πρόεδρο της ΔΕΑ Λασιθίου κύριο Φραγκάκη Κωνσταντίνο τλ. 6977788173
                                 Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου