3rd Cretan Football League


                  
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


         Η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου στα πλαίσια των κοινωνικών εκδηλώσεων της και δείχνοντας το παρών στην Κοινωνία του Λασιθίου διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία  στις 3 Σεπτεμβρίου 2016 το 3ο Παγκρήτιο ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Ι.Ρ.Α. στις  Ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις  5x5 στο “Σταυρό” Αγίου Νικολάου.

      Στην διοργάνωση συμμετείχαν α) Η ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου , β) η Ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου , η Ποδοσφαιρική ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ρεθύμνου και δ) η ποδοσφαιρική ομάδα του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου.
Αντί εισιτηρίου και σε συνεργασία με τον ΟΚΥΔΑΝ Αγίου Νικολάου περισυλλέχθηκαν  τρόφιμα μακράς διάρκειας και απορρυπαντικά , προκειμένου διανεμηθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού  παντοπωλείου Αγίου Νικολάου.
       Καταλυτική βοήθεια προκειμένου υλοποιηθεί  η προαναφερθείσα εκδήλωση προσέφεραν οι χορηγοί μας α) “Κρεοπωλείο Ξένος” με γενναιόδωρη  χορηγία τροφίμων για τους συμμετέχοντες  , β) Η σχολή χορού “ALEGRIA” που προσέφεραν φαντασμαγορικό θέαμα με τις χορογραφίες τους , γ)Ο Παιδότοπος 5x5 κ. Μπρόκου Μιχαήλ για την δωρεάν παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την άψογη εξυπηρέτηση που προσέφεραν στους επισκέπτες μας, Το σουπερμάρκετ “ΑΒ Βασιλόπουλος” Αγίου Νικολάου για την προσφορά ποσότητας τροφίμων ,   καθώς επίσης και οι χορηγοί επικοινωνίας  α) Φωνή Εν , Λατώ FM και Εφημερίδα “Ανατολή”  για την κάλυψη της προαναφερόμενης εκδήλωσης.
      Στην Εκδήλωση κατόπιν αιτήματος μας και εθελοντικής προσφοράς τους ,  παρείχαν  τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς διαιτητές από την Ε.Π.Σ. Λασιθίου , Η Ιατρός κυρία Γιακουμάκη Λία από το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μέλη του Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου και μέλη του ΟΚΥΔΑΝ  καθώς και μέλη του παραρτήματος Ελληνικού Οδηγισμού Αγίου Νικολάου. 
    Η προσφορά και η παρουσία όλων των συμπολιτών μας  ήταν καταλυτική για την περισυλλογή  των αγαθών πρώτης ανάγκης και σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας. Δείξαμε  με αυτόν τον τρόπο ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές  εποχές που διανύουμε, η προσφορά και η αγάπη στον συνάνθρωπο δεν έχει σβήσει  και  “καίει” σαν φλόγα στις καρδιές όλων μας.
    Για την Ιστορία  Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Λιμεναρχείου Αγίου Νικολάου , δεύτερη η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ρεθύμνου, Τρίτη η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου και τέταρτη η ομάδα της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου.
Φωτογραφίες της εκδήλωσης θα βρείτε στην σελίδα μας στο Facebook.
https://www.facebook.com/IPALASITHIOU/
                                     
                                       Για το διοικητικό συμβούλιο της Δ.Ε.Α. Λασιθίου


 Ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Λασιθίου                        Ο Γενικός Γραμματέας της Τ.Δ. Λασιθίου

ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ   Κωνσταντίνος                           Πασχαλάκης Εμμανουήλ